Affärsidé

Vår affärsidé har alltid varit att genom det lilla företagets fördelar och personlig service kunna ställa upp med hjälp och rådgivning för Dig som vill ha standardprodukter och/eller specialprodukter.

Denna idé har visat sig hålla, då vi haft en positiv utveckling och idag kan erbjuda ett brett sortiment med förpackningsmaterial till potatis- och grönsaksbranschen, samt övriga företag. Genom vår branscherfarenhet har vi fått de nödvändiga kunskaperna för att ge Dig som kund rätt produkt, samt ett väl utvecklat och långsiktigt samarbete med våra leverantörer.

Vi på Fotegårdens Emballage är mycket måna om att odla goda och förtroendefulla kontakter med Dig och övriga kunder.

Offert och övriga frågor

Har du frågor om emballage är det bara att höra av sig. Det kan gälla allt från eget tryck till priser och storlekar.

Ring eller använd gärna kontaktformuläret under fliken Kontakt.

Dataskyddspolicy - GDPR

Dina kontaktuppgifter finns i vårt register eftersom ni är eller har varit kund till oss och för att vi skall kunna ge er relevant information vid beställning eller offerter.

Då den nya EU förordningen, GDPR (General Data Protextion Regulation) träder i kraft den 25 maj 2018 behöver vi veta att du samtycker och att det är ok att vi fortsätter att lagra dina uppgifter och föra utskick till dig.

Vilken information har vi om dig?

  • Ditt namn, företagsnamn, telefonnummer och din e-postadress för att kunna kontakta dig.
  • Några gånger per år gör vi utskick med nyhetsbrev, julkort och dyligt. Du har möjlighet att avregestrera dig från våra utskick men du tas inte automatiskt bort från vårt register.
  • Om du önskar att inte längre finnas med i vårt register ber vi dig att kontakta oss på leif@fotegarden.se
  • Vi delar aldrig ut eller säljer dina kontaktuppgifter till andra aktörer.
  • Du kan kontakta oss om du vill veta mer om dina lagrade uppgifter på leif@fotegarden.se

Fotegården AB

Leif Pettersson

 

 

Historia

(Intervju med Leif i Skaraborgsbygden november 2012)

Emballagebiten kom in av en slump. Mest tack vare Rune Owemyr från Källby som var resande i pappersbranchen, kan man väl säga. - Du som känner alla här i trakten, du skulle väl kunna sälja lite till grannar och bekanta i trakten som behöver emballage, frågade han mig. Så jag köpte ett antal pallar och sålde sedan vidare. Det gick bra och på den vägen är det, berättar leif.